חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמוצים בחומץ בתוספת בהרט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי לאחרונה חמוצים בטעם מדהים, מסתבר שיש בהם תבלין שנקרא " בהרט " במידה ומישהו מכיר את המתכון ,אשמח מאוד לקבלו . תודה יצחק
חמוצים בחומץ בתוספת בהרט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי לאחרונה חמוצים בטעם מדהים, מסתבר שיש בהם תבלין שנקרא " בהרט " במידה ומישהו מכיר את המתכון ,אשמח מאוד לקבלו . תודה יצחק
הוראות הכנה
מרכיבים
צנצנת של 2 ליטר לשים את כל הירקות האהובים עליכם, אי השתמשתי בגזר, ראש כרוב,לפת,
וכרובית, להמליח הכל לכמה שעות כשהכל חתוך כולל הכרובית לפרחים מופרדים
שטופים היטב.
אופן ההכנה
לאחר כמה שעות לשטוף את כל הירקות מהמלח ולסננן.
להרתיח חצי בקבוק חומץ על חצי בקבוק מים + וכף מלח כשהמים עם החומץ רתחו
לסגור את הגז ולהוסיף 50 גר' של התבלין שמהול עם בהרט. לתת למים להתקרר
לא לשים חם
ניתן לקנות זאת בחנות תבלינים של עיקריים "תבלין לחמוצים עירקיים בצבע
צהוב כהה" כך אמרתי
בתיאבון רחל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון