הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים בינוניים
1 בטטה
½ כוס גריסים
1 כוס שעועית
½ ק"ג בשר בקר
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית דבש
2 כפיות פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הבשר ומטגנים מעט. מוסיפים את התפוחי אדמה והבטטה ומכסים במים, מוסיפים את השעועית ומתבלים.
2. לבסוף מוסיפים את הגריסים מלמעלה, מבשלים שעה עד שעתיים ומעבירים לפלטת שבת
או לתנור בחום של 100°c עד הבוקר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון