חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין לשבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגיע החורף וקר בחוץ לא יודעים מה לבשל לשבת אז הינה מתכון נהדר של חמין לשבת תמיד מצליח brפשוט מתכון נהדר נתסו ותראו
חמין לשבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגיע החורף וקר בחוץ לא יודעים מה לבשל לשבת אז הינה מתכון נהדר של חמין לשבת תמיד מצליח brפשוט מתכון נהדר נתסו ותראו
הוראות הכנה
מרכיבים
בשר מס' 8 שריר
חומוס ושעועית
1 כוס חיטה מושרה
ביצים
תפ"א
תיבול: פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מלח, סוכר, כמון וכורכום
4-5 שיני שום כתושות
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1) משרים את הקטניות לילה קודם למעט ואת החיטה משרים לבד
2)מוסיפים שמן לטיגון ושום כתוש בסיר עמוק ומטגנים קלות, מוסיפים את נתח הבשר ומטגנים לסגירת הבשר בצד אחד ואחרי זה את הצד השני.
3) מוציאים את הבשר ושמים בצלחת בצד, מסננים את הקטניות ומוסיפים לסיר את הקטניות המושרים חומוס ושעועית
בשקית קוקי שמים כוס חיטה מושרת ובקערה שמים כוס מים רותחים ומטבלים בפלפל שחור כורכום כמון ומעט מלח קושרים ושמים בסיר מחזירים לסיר את הבשר ביצים ותפ"א.
4)מוזגים מים רותחים לקערה נפרדת ומתבלים במלח פלפל שחור פפריקה מתוקה וסוכר טועמים עם חסר תיבול מוסיפים ומוזגים את המים המטובלים מעל לחמין שיהיה מספיק מים קצת מעל לבשר
5) מביאים לרתיחה סוגרים את הסיר מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה אחרי שמכבים את הגז לוקחים קיסם שיניים ומחוררים את שקית הקוקי אני עושה 3 חורים ואחרי זה לפלטה או תנור.
6) מעבירים לתנור או לפלטת שבת בתנור כ 100°c כל הלילה או בפלטה עד שבת בבוקר
שיהיה בתאבון
מגיש: גולן_ניבה
מקור: אישי
שתף את המתכון