חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין מקרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ
חמין מקרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטי
6 חלקי עוף (שוקיים וכנפיים)
1 תפוח אדמה קלוף ופרוס לפרוסות
2 שיני שום קצוצים
1 קופסת רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לבשל את הבשר ולשפוך את המים
לבשל את הספגטי לפי הוראות שעל העטיפה חצי בישול ולסנן
לשים בתוך הסיר מעט שמן קמצוץ מלח ולערבב היטב
לשים את פרוסות התפוח האדמה על השמן
לשים בקערה את הספגטי המבושל למחצה להוסיף שיני שום + פפריקה אדומה
מלח ופלפל ואת קופסת רסק העגבניות ו + חצי כוס מים לערבב היטב עד שהמקרוני הופכים להיות אדומים
לקחת חצי מכמות הספגטי לשים על התפוח האדמה ומעל לשים את העוף ולכסות
בספגטי הנותר ולכסות את הסיר
לשים על האש גדולה 5 דקות , להנמיך על אש הכי קטנה למשך שעה וחצי
אם חסר נוזלים אפשר להוסיף חצי כוס .
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון