הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטי
6 חלקי עוף (שוקיים וכנפיים)
1 תפוח אדמה קלוף ופרוס לפרוסות
2 שיני שום קצוצים
1 קופסת רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לבשל את הבשר ולשפוך את המים
לבשל את הספגטי לפי הוראות שעל העטיפה חצי בישול ולסנן
לשים בתוך הסיר מעט שמן קמצוץ מלח ולערבב היטב
לשים את פרוסות התפוח האדמה על השמן
לשים בקערה את הספגטי המבושל למחצה להוסיף שיני שום + פפריקה אדומה
מלח ופלפל ואת קופסת רסק העגבניות ו + חצי כוס מים לערבב היטב עד שהמקרוני הופכים להיות אדומים
לקחת חצי מכמות הספגטי לשים על התפוח האדמה ומעל לשים את העוף ולכסות
בספגטי הנותר ולכסות את הסיר
לשים על האש גדולה 5 דקות , להנמיך על אש הכי קטנה למשך שעה וחצי
אם חסר נוזלים אפשר להוסיף חצי כוס .
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון