הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מסוג מקרוני עם חור מס' 7
עוף טרי מחולק ל- 8 חתיכות (פולקע)
מלח, פלפל שחור
½-¾ כוס שמן
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים עד שהם מוכנים למחצה.
2. מחממים בסיר שמן, מתבלים את העוף ומזהיבים אותו מכל הצדדים.
מניחים אותו בצד.
3. יוצקים את השמן מטיגון העוף על הפסטה ומערבבים היטב את השמן בפסטה.
4. מניחים שכבה דקה מהפסטה בתחתית הסיר, עליה מסדרים את העוף ומוסיפים את שאר הפסטה. מוסיפים 1/3 כוס מים מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומשאירים את התבשיל על האש לפחות שלוש שעות או על פלטת שבת כל הלילה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון