הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס שעועית אדומה
חצי כוס שעועית לבנה-
חצי כוס חומוס -
רבע כוס עדשים -
רבע כוס גריסים
להשרות הקטניות כל הלילה במים
ק"ג בשר ראש או שריר
1 בצל גדול מטוגן
תבלינים : מלח, פלפל , פפריקה אדומה, מרק עוף
אופן ההכנה
לבשל את הבשר ולשפוך את המים
לטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן מס' דקות
לאחר מכן להוסיף לסיר את כל החומרים האחרים כשהם שטופים ונקיים
לבשל בסיר לחץ 45 דקות להוריד מן האש ולקרר
לאחר שהתקרר למזוג לסיר רגיל ולשים על הפלטה מכוסה כל הלילה
צריך לצאת כמו דייסה אבל לא דלילה
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון