חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין פרסי מס' 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
חמין פרסי מס' 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס שעועית אדומה
חצי כוס שעועית לבנה-
חצי כוס חומוס -
רבע כוס עדשים -
רבע כוס גריסים
להשרות הקטניות כל הלילה במים
ק"ג בשר ראש או שריר
1 בצל גדול מטוגן
תבלינים : מלח, פלפל , פפריקה אדומה, מרק עוף
אופן ההכנה
לבשל את הבשר ולשפוך את המים
לטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן מס' דקות
לאחר מכן להוסיף לסיר את כל החומרים האחרים כשהם שטופים ונקיים
לבשל בסיר לחץ 45 דקות להוריד מן האש ולקרר
לאחר שהתקרר למזוג לסיר רגיל ולשים על הפלטה מכוסה כל הלילה
צריך לצאת כמו דייסה אבל לא דלילה
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון