חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל בגבינה לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל בגבינה לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים דקים ומאורכים
מלח גס
שמן קנולה
1/2 ליטר חומץ בן יין
1/2 ליטר מים
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום קצוצות
פלפל אדום חתוך לקוביות
גבינה לבנה
מעט שמן זית.
אופן ההכנה
פרסו 2 חצילים דקים ומאורכים לטבעות בעובי 2 ס"מ.
הניחו אותם בתבנית ופזרו עליהם מעט מלח גס - להוצאת נוזלים מיותרים.
יש להמתים 30 דקות.
לחמם שמן קנולה במחבת עמוקה.
לטגן את החצילים עד להשגת צבע זהוב.
לספוג את החצילים משמן מיותר ולסדר בכלי מרובע שיכלול מרינדה.
לערבב 1/2 ליטר חומץ בן יין וחצי ליטר מים.
להוסיף מלח, מעט צ'ילי גרוס, חופן פטרוזיליה ,2 שיני שום קצוצות וקוביות מפלפל אדום אחד.
להניח למשך הלילה.
כעת, הניחו בצלוחית שתי פרוסות של חציל בתחמיץ ולידו כף גדושה של גבינה לבנה.
אפשר להזליף מעל מעט שמן זית.
כעת נותר לחמם מעט לחם ולמזוג כוס של יין צונן.
מגיש: ליאת
מקור: שף אמיר נבו אלגריה
שתף את המתכון