חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל כבוש בנוסח העדה הדרוזית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת החצילים הקטנים בעיצומה ומאוד רציתי להחמיץ או לכבוש בצורה הפשוטה ביותר . br מתכון בסיסי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brבבינג'ן מקבוס - חצילים כבושים br
חציל כבוש בנוסח העדה הדרוזית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת החצילים הקטנים בעיצומה ומאוד רציתי להחמיץ או לכבוש בצורה הפשוטה ביותר . br מתכון בסיסי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brבבינג'ן מקבוס - חצילים כבושים br
הוראות הכנה
מרכיבים
10 חצילים גמדיים
שיני שום כתושות מ1 ראש
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית קינמון
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
פלפל אדום טחון
2 כפות מלח
1/2 כוס חומץ
1 כפית שטוחה סוכר
1 כוס מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מנקים את החצילים מהעלים ויוצרים פתח קטן למילוי.
מערבבים את השום הכתוש, שמן הזית, אגוז המוסקט,
הקינמון, המלח, הפלפל השחור והפלפל האדום.
ממלאים כל חציל בתערובת השום והתבלינים.
מרתיחים כוס מים עם 2 כפות מלח, 1/2 כוס חומץ וסוכר
ומצננים.
מסדרים את החצילים על צנצנת וממלאים במי המלח-חומץ.
מחמיצים בצנצנת סגורה הרמטית במשך כשבוע עד שבוע
וחצי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון