חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל מיקראי.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל מיקראי.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
שני חצילים ארוכים ולא גדולים
חבילת גבינה כחושה 200 ג"ר
50 ג"ר גבינה קשה ( קשקבל.פורמזן.או כל גבינה צהובה ) מגורדת גס
קורט אגוז מוסקט
שני פטריות פרטובלו קצוצות דק
אופן ההכנה
הכנה
בסיר גדול להרתיח את החצילים במים כ 10 דקות
להוציא מהמים ולהניח על מגש לקירור
כשהחצילים קרים לחתוך לאורך לחצי
בעזרת כפית לרוקן את תוכן החציל וליצר סירה עם דופן של 1 ס"מ
את התוכן לרסק בעזרת מזלג ולערבב עם הגבינות ואגוז המוסקט והפטריות הקצוצות.
למלא את החצילים בתערובת
להכניס לתנור מחומם מראש ב200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
זהירות הגבינה חמה בתיאבון
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון