חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאבולה פירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טוויסט" שונה לסלט הטאבולה המסורתי.
טאבולה פירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טוויסט" שונה לסלט הטאבולה המסורתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
פירות-ים (פירוט באופן הכנת המתכון)
1 כוס בורגול דק
1 כוס מים חמים
3 עגבניות
3 גבעולי בצל ירוק חתוכים דק
חצי לימון סחוט
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
3 כפות של עלי נענע קצוצים דק
50 גר' חמאה
7 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות דק
1 שן שום חתוכה לפרוסות דקות
חופן צנוברים קלויים קלות
מלח ופלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
בוחרים את פירות הים למנה - ניתן להשתמש ב-3/4 כוס בייבי שרימפס או לחלופין בחופן טבעות קלמארי יחד עם 6-7 שרימפס חתוכים לחתיכות.
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את שן השום הפרוסה לפרוסות דקות, ולאחר דקה מוסיפים את פירות הים. מקפיצים דקה-שתיים עד שהשרימפס ישנה את הצבע, בוזקים מעט מלח ופלפל שחור ומורידים מהאש.
משרים את הבורגול במים החמים במשך 15 דקות, עד שיספח את כל המים. אם הבורגול עדיין קשה ניתן להוסיף מעט מים ולהמתין, ואם יש עודף מים ניתן לסנן במסננת ולסחוט מעט בעזרת הידיים.
חולטים את העגבניות במים רותחים לדקה, מקלפים, מסלקים את הגרעינים וקוצצים. מוסיפים לבורגול, יחד עם הבצל הירוק הקצוץ, הפטרוזיליה, הנענע והכוסברה, השום הקצוץ, הצנוברים הקלויים, שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים יחד, מוסיפים את פירות הים המוקפצים ומאחדים בערבוב קל.
שומרים בקירור ומגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון