חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט טאטן בסגנון מסעדת קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה פרטיזאנית לטארט טאטן האוטנתי אבל טעימה לא פחות
טארט טאטן בסגנון מסעדת קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה פרטיזאנית לטארט טאטן האוטנתי אבל טעימה לא פחות
הוראות הכנה
מרכיבים
טארט טאטן - סגנון מסעדת קימל (מתכון גולשים)
:החומרים
16 פרוסות לחם לבן עדיף חלה
40 ג' מרגרינה
3 כוסות חלב
3 ביצים
100 ג' סוכר
250 ג' תפוחי עץ
אופן ההכנה
1. להשרות את פרוסות הלחם עם הביצים, 2 כוסות חלב ו-30 ג' סוכר במשך 15 דק' עד שיספגו את הנוזלים.
2. לטגן את פרוסות הלחם עם 40 ג' מרגרינה עד להזהבה.
3. לקלוף את התפוחים ולחתוך לאורך התפוח לפרוסות דקות.
4. להמיס את הסוכר שנותר במחבת על אש נמוכה עד לקבלת קרמל.
5. להוריד מהאש ולסדר את פרוסות התפוחים במחבת על קרמר הסוכר בצורה
אחידה (במעגל, שורות או בצורת פרח) ומעל התפוחים להניח את פרוסות הלחם
המטוגנות ולטפטף את החלב הנותר.
6. להכניס את המחבת לתנור בחום בינוני למשך 10 ד'.
7. להגשה: להוציא מהתנור, להפוך על צלחת הגשה כך שהתפוחים מעל
ולהגיש חם או קר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון