חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיה עוף ואבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטיה עוף ואבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 טורטיה "קנור"
60 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
שמן זית להקפצה
אבקת מרק עוף "דגש"
פלפל שחור גרוס
20 גר' ממרח פלפלים "קנור דליקטס"
20 גר' מיונז "הלמנס"
30 גר' אבוקדו פרוס
15 גר' בייבי גרינס
20 גר' עגבנייה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
1. מקפיצים את רצועות העוף במחבת עם שמן זית ומתבלים במעט אבקת מרק עוף "דגש" ופלפל שחור גרוס. שומרים במקום חם.
2. מחממים את הטורטיה על מחבת חמה ויבשה כ-10 שניות מכל צד.
3. מורחים על הטורטיה מיונז וטאפנד פלפלים. מסדרים במרכז הטורטיה את רצועות העוף, מוספים את האבוקדו, קוביות העגבנייה ואת עלי הבייבי ומתבלים במלח ופלפל.
4. מגלגלים את הטורטיה כמו לאפה, קולים על מחבת יבשה או פלטת צלייה מכל הצדדים לקבלת פריכות ומגישים חם. מומלץ להגיש בתוספת סלט ירוק עם רוטב עשבי תיבול "קנור".
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון