חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיז'ה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטיז'ה הינה למעשה אומלט ארגנטינאי, למרות שאני יודעת שגם האיטלקים אוכלים אותה דומה מאוד. לטורטיז'ה כמו שאני מכירה אותה,יש המוסיפים שמנת למסה ויש האוהבים אותה כמו שהיא. בחרו עפ"י טעמכם את הכמויות ואת עשבי התבלין. המתכון הינו בגדר המלצה בלבד.
טורטיז'ה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטיז'ה הינה למעשה אומלט ארגנטינאי, למרות שאני יודעת שגם האיטלקים אוכלים אותה דומה מאוד. לטורטיז'ה כמו שאני מכירה אותה,יש המוסיפים שמנת למסה ויש האוהבים אותה כמו שהיא. בחרו עפ"י טעמכם את הכמויות ואת עשבי התבלין. המתכון הינו בגדר המלצה בלבד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2. בצלים בינוניים,פרוסים לשמיניות
4. תפו"א קלופים,מבושלים וחתוכים לרבעים (או שמיניות אם הם גדולים יותר)
3. כפות שמן זית
4. בייצים טרופות
1. כף פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ לפי הטעם
מלח,פלפל לבן.
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את תפו"א, המלח והפלפל ומטגנים עוד כ-10 דקות עד שהתפו"א מטוגנים היטב אך לא שרופים.
מגבירים את הלהבה,מוסיפים את הביצים הטרופות כשהתערובת מתחילה להתקרש, מנמיכים את האש ומוסיפים את עשבי התבלין.
הופכים למס' דקות.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון