חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טליאטלה בשני צבעים ברוטב עוף ומרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טליאטלה בשני צבעים ברוטב עוף ומרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' פסטה טרייה עם תרד
250 גר' פסטה טרייה רגילה
400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
2-3 שיני שום קצוצות
1 בצל יבש קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן יבש
10 עלי מרווה
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן הזית עד שהוא מתחיל להשחים.
מוסיפים את השום ואחרי חצי דקה מוסיפים גם את בשר העוף.
מטגנים תוך ערבוב עד שהעוף עשוי .
מוציאים את העוף מהמחבת ומוסיפים את רסק העגבניות והיין.
ממליחים ומפלפלים ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת בחצי.
מוסיפים את הסוכר, בוחשים ומורדים מהאש.
שופכים על הפסטה שבושלה אל דנטה,, מפזרים מעל עלי מרווה קצוצים, מערבבים ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון