חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טראפלס ארל גריי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאן עלי התה מלאי הניחוח משמשים כ"בושם" והוא עושה נפלאות ל"טראפלס" הללו.
"טראפלס ארל גריי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאן עלי התה מלאי הניחוח משמשים כ"בושם" והוא עושה נפלאות ל"טראפלס" הללו.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 מ"ל שמנת מתוקה
20 גרם עלי תה "ארל גריי"
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה
לציפוי:
אבקת קקאו
אופן ההכנה
1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת עם עלי התה. מצננים, שומרים במקרר למשך הלילה ומסננים.
2. ממיסים את השוקולד עם החמאה, מחממים את השמנת לסף רתיחה ומוסיפים את השוקולד. מצננים ושומרים במקרר עד להתייצבות.
3. יוצרים כדורי "טראפלס", מאבקים בקקאו ושומרים בקופסה אטומה.
מגיש: יוסף ל
מקור: מישי בלוג
שתף את המתכון