חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפל'ס/טרופים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בחומרי המתכון ציינתי מספר של ליקרים. ניתן להשתמש בגנאש אף בוויסקי, ליקר שוקולד,דרמבוי או קלואה. פרט לאבקת קקאו שציינתי לציפוי, ניתן חומרים בעלי מרקם שונה להכניס לתוך הגנאש. בעקרון היחס בין השוקולד לשמנת הינו 1:1 עפ"י משקל.
טראפל'ס/טרופים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בחומרי המתכון ציינתי מספר של ליקרים. ניתן להשתמש בגנאש אף בוויסקי, ליקר שוקולד,דרמבוי או קלואה. פרט לאבקת קקאו שציינתי לציפוי, ניתן חומרים בעלי מרקם שונה להכניס לתוך הגנאש. בעקרון היחס בין השוקולד לשמנת הינו 1:1 עפ"י משקל.
הוראות הכנה
מרכיבים
לגנאש:
200 גר' שוקולד מריר חלבי לפחות 63% מוצקי קקאו.
200 גר' שמנת.
רבע כוס ליקר (לא חובה)
סיר מים
קערת זכוכית
לציפוי:
אבקת קקאו הולנדי משובח/קוקוס/ברס/אגוזים קצוצים/פולי קפה שבורים (אם מכינים עם קלואה)
שוקולד עדין יותר (למשל לבן) מומס/פיסטוקים קצוצים
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הגנאש בקערה מזכוכית המונחת על סיר אדים (בן מארי) ממיסים.
מכניסים לכלי שטוח כמה שניתן מכוסה למקרר ללילה.
יוצרים כדורים בעזרת כף פריזיאן או בידיים ומגלגלים בציפוי.
ניתן להמיס שוקולד לציפוי,למרוח על הידיים וכך לצפות את הטראפל'ס - הציפוי יתקבל "שבור" ויפה.
ניתן להכניס לתוך הגנאש חלק ממרכיבי הציפוי לקבלת טרופים עשירים יותר.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון