חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוגת הבית כושית של אוסם
2 בננות- חתוך לעיגולים
10 תות שדה - שטוף וחתוך לחצאים
1 קופסת אננס מסונן מהסירופ (לא לזרוק את הסירופ)
1 שמנת מתוקה
1 אינסטינג פודינג
סוכניות ציבעוניות/פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
להקציף את השמנת עד לקצף קשה לקחת חצי לשים בצד
לתוך החצי השני להוסיף אינסטיגנ פונדיג ולערבב בעדינות
לחתוך את ההעוגה לפרוסות להניח פרוסה בכוס שקופה
להוסיף מעל את הסירופ של האננס המתין לספיגה
לאחר מכן למרוח את הקרם הפונדיג לפזר מעל את הפירות
להוסיף מעל הפירות שוב קרם פורידנג
וכן להמשיך עד שכל הפירות נגמרים
לסיום לקשט בקצפת מתוקה ולפזר מעל הקצפת
פיצפוצי שוקולד /סוכריות קטנות ציבעוניות
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון