חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


יונה ממולאת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציינתי במרכיבים "עופיון" היות שלא קיימות יונים, תכינו לפי שיקול דעתכם.
יונה ממולאת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציינתי במרכיבים "עופיון" היות שלא קיימות יונים, תכינו לפי שיקול דעתכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
4. יונים
2. כוסות אורז עגול חצי מבושל
צנוברים
פלחי שקדים
חלקים פנימיים של היונים
בצל קצוץ
מלח,פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים ולמלא את היונים, לסגור בחוט תפירה.
מניחים את היונים בסיר ומכסים במים,מבשלים 20 דקות עם עלה דפנה ופלפל אנגלי.
לאחר הבישול, מניחים בתבנית אפיה, מברישים את היונים בשמן זית ואופים בתנור כ-8 דקות עד להשחמה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון