חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות כבושים בחרדל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירקות כבושים בחרדל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פרחי כרובית
250 גרם עגבניות ירוקות
500 גרם בצל לבן
200 גרם בצל יבש
250 גרם מלח
1 כפית מלח
500 גרם מלפפונים קטנים קלופים
1 כף צלפים
חצי כפית זרעי סלרי
125 גרם חמאה
25 גרם קמח
100 גרם סוכר
500 מ"ל חומץ
1 כף כורכום
2 כפות אבקת חרדל
אופן ההכנה
ממיסים 250 גרם מלח ב-4 ליטרים מים. מניחים את הכרובית, העגבניה והבצלים בסיר אחר ויוצקים עליהם את המים המומלחים. משהים במקום קריר 24 שעות. מסננים.
מוסיפים לירקות הללו את המלפפונים, הצלפים, זרעי הסלרי והמלח הנותר. מכסים ב-1 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסננים. מעבירים לקערה.
מכינים רביכה מהחמאה, החומץ והקמח ומבשלים על סף רתיחה כ-3 דקות. מוסיפים סוכר, כורכום ואבקת חרדל. יוצקים מחצית מהנוזל על הירקות ומשהים בטמפרטורת החדר ל-24 שעות. מוסיים את שארית הנוזלים, בוחשים, מצננים ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון