חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות לבחירתכם עשויים בפירורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירורי לחם בחמאה עוטפים את הירקות, ומשמשים בני-לוויה נאמנים למנות עיקריות. brאצלנו בבית זה תמיד הולך נהדר.
ירקות לבחירתכם עשויים בפירורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירורי לחם בחמאה עוטפים את הירקות, ומשמשים בני-לוויה נאמנים למנות עיקריות. brאצלנו בבית זה תמיד הולך נהדר.
הוראות הכנה
מרכיבים
אפשר להשתמש בירקות מבושלים כמו:
אפונה, כרובית, כרוב ניצנים, שעועית ירוקה וצהובה, אספרגוס
50 גרם חמאה עם מעט שמן/מרגרינה
6 כפות פירורי לחם (אם חסרים פירורי לחם, התערובת יוצאת רכה ודביקה מדי, מוסיפים עוד קצת. אם היא יבשה מדי מוסיפים עוד קצת. אם יבש מדי מוסיפים חמאה)
מלח
פלפל שחור
מעט פטרוזיליה קצוצה
אגוזי לוז קלויים וקצוצים (לא חייבים)
אופן ההכנה
1. מבשלים את הירק במי-מלח עד לריכוך, ושומרים שלא יתרכך יותר מדי. מסננים היטב, חשוב שהוא יהיה יבש.
2. ממיסים במחבת חמאה עם מעט שמן כדי שהחמאה לא תישרף, או מרגרינה, מוסיפים את פירורי הלחם, מטגנים ומשחימים.
3. מתבלים במלח ופלפל שחור, בוזקים את הפטרוזיליה ואת האגוזים.
4. מסדרים את הירק על פירורי-הלחם ומערבבים קלות.
5. אם רוצים לחמם, מחממים בתנור.
מגיש: דפני
מקור:
שתף את המתכון