חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף/אווז עם נתחי אווז ברוטב תאנים או דבלים נוסח פרובנס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף בתאנים או דבלים נוסח פרובנס
כבדי עוף/אווז עם נתחי אווז ברוטב תאנים או דבלים נוסח פרובנס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף בתאנים או דבלים נוסח פרובנס
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
חצי קילו כבד עוף או אווז
150גרם חזה אווז מעושן או 1 זנב הודו מעושן
חתוך לפרוסות דקות
(למקצוענים מומלץ ירך אווז טריה ללא עצם)
חצי כוס יין מתוק
סלסלת תאנים טריות או 120 גרם דבלות - חצויות
2 בצלים
כף חומץ בלסמי
כף סוכר חום
40 גרם מרגרינה או חמאה
קמצוץ מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
מטגנים קלות את חזה האווז או זנב ההודו
ומוציאים מהמחבת, כשהשומן נשאר בו
צולים את כבד העוף או האווז ומוציאים.
מוסיפים את הבצל למחבת ומטגנים עד השחמה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד יצירת קרמל.
מוסיפים את החומץ והיין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התאנים החצויות, הכבדים וחזה האווז הצלוי,
מוסיפים חמאה או מחמאה, מטלטלים את המחבת עד המסה מלאה של
החמאה/מחמאה
ומגישים מיד על לחם קלוי.
ניתן לעטר בשקדים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון