חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי וון טון במילוי נתחי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי וון טון ממולאים בנתחי עוף brוון טון אבי אבות הכיסונים הרביולי או הקרפעלך brטעים מאוד
כדורי וון טון במילוי נתחי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי וון טון ממולאים בנתחי עוף brוון טון אבי אבות הכיסונים הרביולי או הקרפעלך brטעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
לבצק ולמלית:
250 גר' קמח
180 גר' מים
200 גר' תפוחי אדמה
250 ג"ר חזה עוף קצוץ דק
80 גר' סלרי
80 גר' גזר
120 גר' בצל
מעט מלח ופלפל לבן
לירקות המוקפצים:
160 גר' כרוב לבן
160 גר' נבטים
40 גר' גזר
200 גר' בצל ירוק
80 גר' רוטב סויה
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. הבצק: לשים את הקמח ואת המים לבצק חלק.
המלית:
א.קוצצים את תפוחי האדמה, הסלרי, הגזר והבצל, ומתבלים במעט מלח ופלפל.
מקפיצים בווק כ- 5-8 דקות .
ב.ליצירת כדורים לטיגון לבישול במרק או באידוי מערבבים את כל החומרים
יחדיו יוצרים כדורים ומבשלים עד ציפה או מטגנים בווק בשמן עמוק.
ג ליצירת כיסוני וון טון משטחים את הבצק על קרש חיתוך חותכים ריבועים
ממלאים מהמילוי מבשלים/ מאדים או מטגנים
2.מקפיצים את כל יתרת הירקות ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון