הוראות הכנה
מרכיבים
2 מלונים קטנים
4 כפות ליקר "גראנד מרנייה" או "קוואנטרו"
¼ כפית זנגביל קצוץ
6 עלי נענע קצוצים
12 עלי נענע שלמים
4 גביעי יוגורט
אופן ההכנה
חוצים את המלונים וקורצים כדורים בעזרת כף כדורית ("פריזיאן") . שמים בקערה ובוזקים ליקר, זנגביל ונענע. מקררים במשך 2 שעות. מסננים ושומרים על הנוזלים ומוסיפים יוגורט.
ממתיקים בנוזלי המלון שנשארו מן הסינון. מחלקים ל-4-6 גביעים שקופים ומקשטים בעלי נענע שלמים.
מגיש:
מקור: קיץ של פירות
שתף את המתכון