חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כובניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לאפות בתור כובניות קטנות או כובנה אחת גדולה בסיר לכובנה
כובניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לאפות בתור כובניות קטנות או כובנה אחת גדולה בסיר לכובנה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 כף מלח
2 כפות סוכר
1 אבקת אפיה
1 כף שמרים יבשים
1/2 2 - 3 כוסות מים פושרים
1 חב' מרגרינה בטעם חמאה
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים חוץ מהמרגרינה לבצק רך אך מעט דביק. ללת לטפוח במקום חמים כחצי שעה, לקחת קצת שמן שמן ביד ולמרוח על הבצק וללוש. לתת לטפוח עוד כשעה. לקחת 1 חב' מרגרינה בטעם חמאה נמסה לחלק את הבצק לכדורים בגודל תפוח לטבול כל כדור במרגרינה, לפתוח את הבצק ולקפל לאמצע למרוח שוב במרגרינה ואז לגלגל לצורת שבלול להניח בתבניות ולאפות בתנור בחום בינוני עד שיזהיב. או אפשר לסדר בתוך סיר של כובנה ולאפות עד שיזהיב. בתאבון.
מגיש: נועםח
מקור:
שתף את המתכון