חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כופתאות קמח מצה (קניידלעך)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר בקניידלך שמסתובבים אצלנו במשפחה, אין מי שטעם ולא התלהב ובקש את המתכון- אז החלטתי להביא אותו לתועלת הציבור. תהנו!
כופתאות קמח מצה (קניידלעך)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר בקניידלך שמסתובבים אצלנו במשפחה, אין מי שטעם ולא התלהב ובקש את המתכון- אז החלטתי להביא אותו לתועלת הציבור. תהנו!
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1/3 כוס שמן סויה או קנולה
1/2 כוס משקה סודה לשתיה (מבקבוק. לא אבקה- שימו לב!!!)
1 כף שטוחה מלח
1 כוס קמח מצה
-----------
סיר גדול עם מים רותחים + 2 כפות א. מרק עוף
אופן ההכנה
*פותחים את הביצים לתוך קערה, מוסיפים את השמן, הסודה והמלח ומערבבים היטב
*מוסיפים קמח מצה ומערבבים ידנית כחמש דקות עד שמתקבלת עיסה אחידה.(לא להוסיף קמח מצה כדי להסמיך)
* מכסים ומכניסים למקרר לארבע שעות. (אפשר גם יותר)
*מרתיחים בסיר גדול את המים עם אבקת מרק. יוצרים בידים לחות כדורים קטנים מהעיסה. (להשתדל שהעיסה תרטב כמה שפחות- כדי שלא תתרכך)
* מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
*מוציאים מהסיר בכף מחוררת ומעבירים למרק.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון