חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב חמוץ מבושל - שוקרוט טיב טעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקשר למתכון כרוב חמוץ מבושל חפש מתכון בשם שוקרוט במקור אלזס להלן גירסה נוספת למתכון מפירסומי טיב טעם
כרוב חמוץ מבושל - שוקרוט טיב טעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקשר למתכון כרוב חמוץ מבושל חפש מתכון בשם שוקרוט במקור אלזס להלן גירסה נוספת למתכון מפירסומי טיב טעם
הוראות הכנה
מרכיבים
שוקרוט – נקניקיות בכרוב (טיב טעם)
מצרכים:
· 2-3 בצלים קצוצים
· 1 כרוב טרי - חתוך לרצועות
· 1-2 ק"ג כרוב כבוש
· 1 ק"ג סוגי נקניק בייקון, קבנוס, סלמי
· 1 "ג תפוחי אדמה קטנים
· 2 בקבוקי בירה לבנה
· מלח,פלפל, קימל
· 1 כוס שמן
אופן ההכנה
הכנה:
1. בסיר כבד מחממים את השמן ומטגנים את תפוחי האדמה, בשלמותם או חותכים לפרוסות עבות. מוציאים מהסיר.
2. מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הבייקון, הקבנוס והסלמי מטגנים קלות.
3. מוסיפים את הכרוב הטרי, מזהיבים, מוסיפים את הכרוב הכבוש ומבשלים יחד.
4. מוסיפים את הבירה לכדי כיסוי הכרוב. מוסיפים את תפוחי האדמה והנקניקיות. מטבלים במלח פלפל ובקורט קימל. מבשלים כ 10 דקות.
מגיש: בני
מקור: מפירסומי רשת טיב טעם
שתף את המתכון