חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות בננה בקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעובד מתוך ספרון צבעוני מצולם היטב , הכולל brמתכונים מפסטיבלי אוכל בכל רחבי ארה"ב וסודות של שפים brמ-PBS – תחנת הטלוויזיה הציבורית. brמוסיפים לבלילת הלביבות מעט תבלינים, מכינים מטבל של אננס brמרוסק במעט סירופ מייפל, והנה עוד אפשרות לחנוכה. br
לביבות בננה בקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעובד מתוך ספרון צבעוני מצולם היטב , הכולל brמתכונים מפסטיבלי אוכל בכל רחבי ארה"ב וסודות של שפים brמ-PBS – תחנת הטלוויזיה הציבורית. brמוסיפים לבלילת הלביבות מעט תבלינים, מכינים מטבל של אננס brמרוסק במעט סירופ מייפל, והנה עוד אפשרות לחנוכה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
¾ כוס קמח רגיל
½ כוס מים
4 בננות בשלות מאד
2 כפות סוכר
½ כפית קינמון טחון
½ כפית אגוז מוסקט טחון
½ כפית ג'ינג'ר טחון
1 כפית קליפת תפוז , מגורדת דק מאד
שמן תירס לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. טורפים את הביצים ומערבבים עם הקמח והמים.
2. מועכים את הבננות במזלג ומוסיפים לבלילה.
3. מערבבים בקערית סוכר וקינמון : שומרים מחצית התערובת בצד להמשך, לבזיקה על הלביבות. מערבבים את המחצית הנותרת עם יתר התבלינים ומוסיפים לבלילה.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומגלישים לתוכו כפות מהתערובת, מטגנים עד שהלביבות תפוחות ושחומות. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על מגבת נייר לספיגת השמן.
5. מגישים חם ואוכלים בזהירות.
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון