חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות יווניות מטוגנות מבצק שמרים בדבש ואגוזים – לוקומאדס (כמו סופגניות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגלל הדבש, מתאים גם לראש-השנה.
לביבות יווניות מטוגנות מבצק שמרים בדבש ואגוזים – לוקומאדס (כמו סופגניות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגלל הדבש, מתאים גם לראש-השנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
ל-30 לביבות
לבצק:
2 כפות שמרי שמרית
½ 2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
½ 1 כוסות חלב פושר
2 ביצים
¼ כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
½ כוס דבש נוזלי
50 גרם אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1. שמים בקערה גדולה את כל החומרים הרשומים לבצק מערבבים בכף עד לקבלת בלילה חלקה.
2. מכסים ומניחים לתפוח כשעה וחצי במקום חמים, מערבבים שוב ומתפיחים פעם נוספת כשעה. במקום זה – עדיף לשים במקרר לילה, הבצק יתפח במקרר.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק נוטלים כף מתערובת הבצק ובעזרת כף נוספת מחליקים לשמן, מטגנים כמה לביבות בבת אחת עד שיזהיבו. באותו אופן מכינים את כל הלביבות ומניחים על צלחת הגשה.
4. יוצקים על הלביבות את הדבש, מעטרים בקינמון ואגוזים ומגישים חם.
מגיש: דפני
מקור:
שתף את המתכון