חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות כרובית והצעות גולשים בצידן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא ללביבות קלאסיות . br brאפשר להחליף את הכרובית בירקות אחרים, כמו : ברוקולי, כרוב, אפונה ירוקה וכד'. br brואלה הן ההצעות של הגולשים למתכון המקורי: br brאפשר להוסיף בצל מגורר, במקום שום וכוסברה brמומלץ מאוד לטגן קוביות בצל ולהוסיף אותן לבלילה brאפשר פרורי לחם במקום הקמח brאפשר פרורי לחם בפנים ובחוץ - יוצא פריך brאפשר להוסיף קימל brאפשר להוסיף גבינה מגוררת brאפשר להוסיף אגוז מוסקט, אבל מעט מאוד - אחרת הוא פוגם בטעם. brחשוב לסחוט את הכרובית אחרי הבישול ( בתוך האגרוף) - להקטנת כמות הקמח בבלילה brפשטידה במקום לביבות - מכפילים כמויות, מוסיפים בצל מטוגן ( וללא השום) ולתנור!
לביבות כרובית והצעות גולשים בצידן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא ללביבות קלאסיות . br brאפשר להחליף את הכרובית בירקות אחרים, כמו : ברוקולי, כרוב, אפונה ירוקה וכד'. br brואלה הן ההצעות של הגולשים למתכון המקורי: br brאפשר להוסיף בצל מגורר, במקום שום וכוסברה brמומלץ מאוד לטגן קוביות בצל ולהוסיף אותן לבלילה brאפשר פרורי לחם במקום הקמח brאפשר פרורי לחם בפנים ובחוץ - יוצא פריך brאפשר להוסיף קימל brאפשר להוסיף גבינה מגוררת brאפשר להוסיף אגוז מוסקט, אבל מעט מאוד - אחרת הוא פוגם בטעם. brחשוב לסחוט את הכרובית אחרי הבישול ( בתוך האגרוף) - להקטנת כמות הקמח בבלילה brפשטידה במקום לביבות - מכפילים כמויות, מוסיפים בצל מטוגן ( וללא השום) ולתנור!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית קטנה
½ כוס קמח תופח
2 ביצים
1-2 שיני שום ( לא חובה)
מלח
פלפל שחור גרוס או לבן
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים קטנים
מבשלים במים עם מעט מלח 15-20 דקות, רק עד שהכרובית מתחילה להתרכך.
מצננים מעט
מעבירים את הכרובית לקערה ומועכים למחית גסה.
מוסיפים ביצים, שום מעוך, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מוסיפים קמח לפי הצורך ( כחצי כוס) ומערבבים
מחממים מעט שמן ( פחות מחצי ס"מ) ויוצקים לתוכו כפות מלאות מהתערובת.
משטחים מעט ומטגנים בחום בינוני עד שהלביבות מזהיבות.
הופכים לצד השני וממשיכים לטגן .
מספיגים במגבת נייר.
מגיש: שרון שני
מקור: הדי שרון ל- ווי נט
שתף את המתכון