הוראות הכנה
מרכיבים
4 קישואים "זוקוני "(ירוק כהה), אפשר קישוא רגיל עם הקליפה
קורט מלח,פלפל לבן,אגוז מוסקט
1 ביצה
1 גביע יוגורט או שמנת חמוצה
1-½ כוסות קמח מלא או לבן
1 כפית אבקת אפיה
שמן קנולה לטיגון אפשר חמאה
אופן ההכנה
לגרד דק את הקישואים עם הקליפה לא לסחוט.
לערבב עם שאר החומרים לעיסה אחידה שתצא סמיכה ונוזלית במידת הצורך להוסיף קמח או חלב.
לחמם מחבת עם תחתית כפולה עם קצת שמן או חמאה
לצקת במצקת באמצע המחבת עד שנוצר חביתית ("פנקייק") עגולה, לטגן עד שנוצרות בועות והתחתית השחימה קלות להפוך לצד השני בזהירות ולהמשיך לטגן עד להזהבה גם בצד השני.
להמשיך לטגן את כל הלביבות .
להגיש עם שמנת מתוקה,שוקולד,גבינה מתוקה,מייפל,דבש ,חמאה מומסת וכו.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון