חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפוא עם פטריות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תפוא עם פטריות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה מקולפים
2 ביצים
2 כפות קמח
1 כף בצל מרוסק
300 גר` פטריות יער טריות שטופות
2 בצלים חתוכים דק
250 מ"ל שמנת
שמן לטיגון
מלח לתיבול
פלפל לתיבול
2 כפות שמיר מרוסק
אופן ההכנה
את תפוחי האדמה מרסקים על פומפייה דקה לתוך קערה מוסיפים בצל, ביצים,
קמח, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.יוצרים לביבות ומטגנים במחבת עם שמן
חם עד להזהבה משני הצדדים מספר דקות.להכנת הרוטב מטגנים את הבצלים בשמן חם
מספר דקות לשקיפות, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות.
יוצקים את השמנת, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב לקשירה על אש נמוכה.
יוצקים את הרוטב מעל הלביבות, מקשטים בשמיר ומגישים.
מגיש: mellow
מקור: טעמים
שתף את המתכון