חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפוחי-עץ (מתוקות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תפוחים בעלות מרקם אוורירי וטעם מיוחד.
לביבות תפוחי-עץ (מתוקות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תפוחים בעלות מרקם אוורירי וטעם מיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי-עץ בינוניים, מקולפים ונקיים מגרעינים
כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס סיידר מוגז
אשל
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
מעט מלח
אבקת סוכר להגשה
אופן ההכנה
1. מגרדים את התפוחים בפומפייה.
2. מערבבים את הביצים עם המיץ והאשל ומוסיפים את התפוחים המגורדים.
3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הקמח, אבקת האפיה, המלח והסוכר.
4. מעבירים את החומרים היבשים לקערה של תערובת התפוחים ומערבבים היטב.
5. יוצרים מהתערובת כדורים באמצעות כף ויוצקים למחבת עם שמן חם. מטגנים מכל צד כ-2 דקות עד להשחמה.
6. מעבירים לניר סופג ומפזרים אבקת סוכר.
מגיש: דפני
מקור:
שתף את המתכון