חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה עם תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה עם תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1 חבילת דפי לזניה
1 חבילת עלי תרד
2 גביעי גבינות קוטג'
2 כוסות גבינה צהובה מגורדת גס
1/3 כוס שמן זית
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
אופן ההכנה
ההכנה
חולטים את עלי התרד במשך 2 דקות במים רותחים ולהעביר למי קרח.
קוצצים את עלי התרד ומערבבים עם הגבינות המלח ופלפל שחור.
מסדרים בתבנית שיכבה של דפי לזניה ומכסים בחצי מתערובת הגבינות ועלי התרד ושמן הזית.
.שוב עלי לזניה ומכסים בעגבניות מרוסקות מלח ופלפל שחור.
שוב דפי לזניה. מכסים בחצי מתערובת הגבינות ועלי התרד ושמן זית.
שוב שיכבה של דפי לזניה ועגבניות מרוסקות מלח ופלפל שחור.
לפזר מעל הכל תערובת של ...
חצי כוס גבינה מגורדת גס.. חצי גביע קוטג' חצי כוס מים.1 ביצה.3 כפות רסק עגבניות. מלח ופלפל שחור.
אופים בתנור בחום של 190 מעלות כחצי שעה.
ממתינים 20 דקות פורסים ומגישים.
בתאבון
זהירות הגבינה חמה.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: א. גרשון
שתף את המתכון