חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הייתי רוצה מתכון של אלפחורס אם למשהוא יש וגם של לחוח
לחוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הייתי רוצה מתכון של אלפחורס אם למשהוא יש וגם של לחוח
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כפיות מלח
1 כף סולת
מים
אופן ההכנה
בקערה גדולה מנפים את הקמח, מוסיפים שמרים, מלח ומערבבים היטב. מוסיפים סוכר וסולת ומערבבים היטב. מוסיפים מים עד שהבצק ניהיה דליל ומשהים כחצי שעה.
כשמתחילות להיווצר הבועות שופכים עם מצקת מלאה למחבת שטוחה מאוד מיוחדת ללחוח (אפשר גם מחבת פנקייק) כשהמחבת קרה, מבשלים על האש עד שנוצרים החורים והלחוח אינו בצקי ומוציאים את הלחוח.
מכינים קערת מים קרים גדולה וטובלים את תחתית המחבת במים על מנת שהמחבת תהיה קרה, מוזגים מצקת מלאה של בצק וכך מבצעים תהליך זה לכל הבצק.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון