חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם תורכי שטוח (זהירות לא ניתן להפסיק לאכול)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם תורכי שטוח טעים להחריד כשהוא חם brזהירות!! לא ניתן להפסיק לאכול
לחם תורכי שטוח (זהירות לא ניתן להפסיק לאכול)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם תורכי שטוח טעים להחריד כשהוא חם brזהירות!! לא ניתן להפסיק לאכול
הוראות הכנה
מרכיבים
לחם טורקי שטוח מה זה טעים חבל"ז
30 גרם שמרים טריים או 15 גרם שמרים יבשים ( 1 כף גדושה)
קורט סוכר 250 מ"ל מים חמימים
500 גרם קמח לבן
2 כוסות מים
מלח
1 כף שמן זית
מעט סוכר
1 חלמון
שומשום
אופן ההכנה
1. ממיסים את השמרים הטריים עם טיפת סוכר ומחצית מכמות המים.
מניחים לתסוס כ- 10 דקות.
+ מערבבים קמח עם מלח ויוצרים גומה.מוסיפים את תמיסת השמרים ואת יתרת המים. מערבבים ולשים עד שמתקבל בצק רך, גמיש ולא דביק. מכסים
ומתפיחים כ- 20 דקות.
2. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
3. מחלקים את הבצק לארבע. מעצבים כדורים ומשטחים לפיתות בקוטר 25
ס"מ.מניחים את הפיתות על תבנית אפייה מקומחת. באצבעות משומנות
יוצרים גומות על פני הבצק (כמו בפוקצ'ה).
+ מערבבים שמן זית עם סוכר וחלמון ומפזרים שומשום.
+ אופים כ- 20 דקות עד שהלחם זהוב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון