חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות פסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות טעימות לפסח. ניתן להחליף את המרגרינה בשמן.
לחמניות פסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות טעימות לפסח. ניתן להחליף את המרגרינה בשמן.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 1 חבילת מרגרינה
- ½ כפית מלח
- 2 כוסות מים חמים
- 1 שקית אבקת אפיה
- ½ 2 כוסות קמח מצה
- 5-6 ביצים
אופן ההכנה
- מרתיחים את המים.
- ממיסים את המרגרינה במיקרוגל.
- מוסיפים את המרגרינה למים.
- מוסיפים את המלח.
- כשאש נמוכה מוסיפים את הקמח מצה והאבקת האפיה.
- מכבים את האש.
- מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב בכף עץ. ממשיכים לערבב עד לתערובת אחידה וחלקה.
- יוצרים לחמניות ומניחים על תבנית אפיה עם נייר אפיה.
- מחממים תנור לחום של 160°c .
- אופים את הלחמניות בערך 10-15 דקות.
- מצננים ואוכלים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור:
שתף את המתכון