חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות קובנה נימוח בפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות קובנה זה פשוט מדהים נחטף בשניה
לחמניות קובנה נימוח בפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות קובנה זה פשוט מדהים נחטף בשניה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' קמח לבן
2 כפות מלח
1/2 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1/2 3 כוסות מים פושרים
לפתיחה :1 מרגרינה רכה
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את חומרי הבצק ומתפיחים עד הכפלת הנפח
2. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים מכל חלק יוצרים כדור ונותנים לנוח 15 דקות.
3.משמנים משטח עבודה, פותחים כדור לעלה דק בעזרת הידיים, מורחים מרגרינה ומגלגלים
כמו רולדה
4.יוצרים שבלול מהרולדה, מניחים בתבנית אפיה ומורחים מעט מרגרינה על השבלול, אפשר
לפזר שומשום.
5.מתפיחים חצי שעה.
6.אופים בתנןר מחומם מראש 150 מעלות עד שמזהיב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אלונה
שתף את המתכון