חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לפתוח את הלב - קלצונה אישית רומנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בניתי את המתכון הזה כמתכון כשר. brאם אינכם שומרים, ניתן להשתמש בשומן אווז במקום שמן זית (או להוסיפו למסה של המילוי בנוסף)
לפתוח את הלב - קלצונה אישית רומנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בניתי את המתכון הזה כמתכון כשר. brאם אינכם שומרים, ניתן להשתמש בשומן אווז במקום שמן זית (או להוסיפו למסה של המילוי בנוסף)
הוראות הכנה
מרכיבים
½ 2 כוסות קמח
1. כפית מלח
15 גר' שמרים טריים או כף שמרים יבשים
מים פושרים
1. כפית מחוקה סוכר (לא הכרחי)
עלים קצוצים מגבעול אחד של רוזמרין
2. שיני שום כתושות
2. כפות שמן זית
שמים את הקמח בקערה גדולה ומערבבים עם המלח. ממיסים את השמרים עם כוס וחצי מים פושרים (עם הסוכר). שופכים את מי השמרים לתוך הקמח ומוסיפים מים פושרים. לשים ולשים,עד שנוצר בצק רך ודביק,הנפרד פחות או יותר מדפנות הקערה. אם דביק מידי, מוסיפים מעט קמח.
מוציאים את הבצק מהקערה וממשיכים ללוש אותו על משטח עבודה מקומח.
לשים אותו בצורה של דחיקה, קיפול וסיבוב,תמיד באותו הכוון, במשך 5-10 דקות
פחות או יותר,רצוי יותר. הבצק הופך גמיש וחלק.
מחזירים לקערה, מכסים בניילון או מגבת ומשאירים לתפוח במקום חמים, בערך שעה.
אחרי התפיחה לשים שוב באותו האופן.
להכנת קלצונה:
יוצרים מכמות בצק אחת כ-7 לחמניות ממולאות ב:
4. עגבניות קטנות
3-4 עגבניות מיובשות
1. בצל בינוני-קטן או בצלים ירוקים.
2. שיני שום
זיתים קצוצים
½ קופסא (בערך) בזיליקום טרי קרוע לפיסות
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
1. כדור מוצרלה גדול
אופן ההכנה
מורחים את הקלצונות בביצה או בשמן זית, מפזרים עשבי תבלין.
אופים ב-200 מעלות עד להזהבה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון