חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפסת מתכונים לבשר לשון
לשון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפסת מתכונים לבשר לשון
הוראות הכנה
מרכיבים
לשון או מספר לשונות - המתכון ללשון אחת
לרוטב:
1 בצל גדול קצוץ
שמן לטיגון
5 שיני שום
3 כפות אבקת מרק (עוף או בשר או תערובת)
אופן ההכנה
בסיר גדול שיכול להכיל את הלשון לטגן את הבצל בשמן להזהבה
להוסיף את השום מרוסק.
להוסיף 3 כוסות מים אבקת מרק ולבשל כ 5 דקות
להניח את הלשון אחרי שטיפתה בסיר עם הרוטב לבשל כשעה (עד שניתן לקלף את העור)
מוציאים את הלשון ומקלפים את העור מימנה
מחזירים לסיר ומבשלים כשעתיים נוספות ברתיחה עדינה עד להתככותה (מזלג חודר אליה בקלות)
פורסים אחרי התקררות - להגשה מחממים ברוטב.
מגיש: בני
מקור: המטבח היהודי של שמוליק כהן
שתף את המתכון