חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון בקר קרה עם שום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לשון של בקר בסגנון רוסי-בוכארי. מתאים כמנה ראשונה קרה או אפילו כסלט לסנדוויץ'.
לשון בקר קרה עם שום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לשון של בקר בסגנון רוסי-בוכארי. מתאים כמנה ראשונה קרה או אפילו כסלט לסנדוויץ'.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 לשון בקר
1 בצל חצוי
1 פלפל צ'ילי חריף חצוי לאורך
10 גרגרי פלפל שחור
1 ראש שום מופרד לשיניים קלופות
פלפל שחור גרוס טרי
מלח
מים
אופן ההכנה
מכניסים את הלשון לסיר גדול ומכסים במים. מוסיפים את הבצל, הצ'ילי, גרגרי הפלפל השחור, כפית מלח ושלוש שיני שום חצויות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כך למשך כשעה וחצי. אם המים יורדים אל מתחת לגובה הלשון מוסיפים עוד מים. במחצית הזמן להפוך את הלשון לצד השני.
מוציאים את הלשון מהסיר. מקלפים את הלשון בזהירות ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר. פורסים את שיני השום הנותרות לפרוסות לא דקות מידי ולא עבות מידי.
בכלי אכסון מסדרים שכבה של פרוסות לשון, עליה מפזרים שום ופלפל שחור גרוס. מסדרים עוד שכבה של לשון ושוב שום ופלפל גרוס וכך הלאה עד שגומרים את כל פרוסות הלשון. סוגרים את הכלי ומבניסים למקרר למשך יממה לפחות.
מעבירים לכלי הגשה, או בתוך כריך, קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון