חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס אגוזים, תפוח וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס אגוזים, תפוח וקינמון brתוספת התפוח הופכת את המאפינס לרכים ועדינים יותר מהרגיל, ממש נימוחים בפה. br
מאפינס אגוזים, תפוח וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס אגוזים, תפוח וקינמון brתוספת התפוח הופכת את המאפינס לרכים ועדינים יותר מהרגיל, ממש נימוחים בפה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
כוס וחצי (210 גרם) קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1 ביצה
1/4 כוס שמן
1/2 כוס חלב, אפשר אחרי שפג תוקפו, ואפשר חלב בטעם וניל
1 תפוח
1/2 כוס אגוזי מלך או פקאן קצוצים
* תבנית מאפינס עם 12 שקעים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את השקעים או מרפדים במנז'טים גדולים
(מס' 5).
2. בקערה גדולה מערבבים: קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, קינמון ואגוזים.
יוצרים גומה באמצע.
3. בקערה שנייה מערבבים: ביצה, שמן וחלב. מגררים את התפוח על פומפייה (לא
חובה לקלף- לשיקולכם) ומוסיפים לתערובת הרטובה. מערבבים.
4. יוצקים את התערובת הרטובה לגומה שבתערובת היבשה. מערבבים לאט, בכף,
רק עד שהקמח נרטב והתערובת עדיין גושית.
5. מחלקים את התערובת בין השקעים. מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות, או עד
שהמאפינס תפוחים ויציבים וקיסם המוחדר למרכזם יוצא נקי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון