חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסקה בסיגנון שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה בסיגנון שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1חציל גדול חתוך לפרוסות
2 ביצים
½ ק"ג בשר טחון
3 כפות רסק עגבניות
5 כפות פירורי לחם
1 כוס קמח
1 כפית כמון
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילה כוסברה קצוצה
פלפל שחור ומלח לפי טעם
אופן ההכנה
לפזר מעל החצילים מלח כדי להוציא את המרירות.
בקערה לערבב את הבשר עם פטרוזיליה כפית כמון מלח והפלפל הבצל פירורי הלחם, ביצה ולערבב לעיסה חלקה
להכין בקערה תערובת של ביצה. כף רסק עגבניות מלח ופלפל שחור,
לשים בצלחת כוס קמח.
לקחת 2 פרוסות חצילים ולמלא ביניהם את תערובת הבשר, לטבול היטב בקמח ובתערובת הביצה ורסק העגבניות ולטגן בשמן עמוק.
בסיר נפרד מכינים את הרוטב:
3 כפות שמן, 3 שיני שום פרוסות מטוגנות זהוב, להוסיף 2 כפות רסק עגבניות, 2 כוס מים להוסיף אבקת מרק עוף לפי טעם, פלפל שחור וחצי כפית כמון ולבשל 5 דקות.
להניח את החצילים המטוגנים בתבנית אפיה [או לסירוגין אפשר לבשל על הגז] לשפוך את הרוטב מעל החצילים ולבשל במשך חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.
10 דקות לפני סוף הבישול לפזר מעל כוסברה קצוצה
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון