חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסקה של אימי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרבה עבודה אך טעים
מוסקה של אימי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרבה עבודה אך טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים תלוי בגודל התבנית 4
600 גר בשר טחון
3 בצלים
2-3 עגבניות קלופות ללא גרעינים
4 תפוחי אדמה במקרו
רביחה
2 כפות קמח
1/4 חמאה
2 כוסות חלב או מים
1 שמנת או 1 יוגורט
2-3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחתוך כל חציל ל4 להשרות במים ומלח שעתיים.ללמרוח בשמן
לטגן בתנור חם מאוד עד שמחליף צבע
מלית בשר-לטגן בצל להוסיף את הבשר להוסיף את העגבניות להוציא את הזרעים
להמשיך לטגן עד שכל הנוזלים מתאיידים
לסדר את החצילים שורה ראשונה שורה שנייה תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות שורה שלישית בשר
שורה רביעית חצילים.
לאפות בתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף 3/4 שעה להוציא מהתנור
להוסיף את הרביחה
להכין רביחה2 כפות קמח 1/4 חמאה כשמתחיל לרתוח להוסיף בהדרגה 2 כוסות נוזלים
שיהיה דליל להוציא מהאש ולהוסיף
להוסיף שמנת או יוגורט מוסיפים 2-3 ביצים.
מורחים מעל החצילים מחזירים לתנור עד שהרביחה נעשת שחומה.(ללא כסוי)
מגיש: rama100
מקור:
שתף את המתכון