חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס ווניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס ווניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות מחית אננס
1 כף מחית בננה
3 כפות תמצית ווניל
קורט קינמון
חצי כפית מיץ ליים
2 חלבונים
קורט מלח
60 גרם סוכר
6 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את מחית הבננה, מחית האננס, תמצית הווניל והקינמון. מוסיפים את מיץ הליים. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים עם המלח עד לקבלת מרקם יציב ואוורירי. מוסיפים את הסוכר באיטיות תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם יציב ונוקשה. מקפלים פנימה את השמנת הזהירות. את התערובת הזאת מקפלים בזהירות לתערובת הפירות. מעבירים את התוצר לקערות הגשה אישיות ומכניסים למקרר לשלוש עות לפחות.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון