חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד שמנתי מריר מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שקיבלתי מאחותי רווית, הטעם פשוט מדהים... brתנסו ותגיבו. br br
מוס שוקולד שמנתי מריר מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שקיבלתי מאחותי רווית, הטעם פשוט מדהים... brתנסו ותגיבו. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר
4 ביצים מופרדת
2-3 כפות סוכר
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1.להמיס את השוקולד בסיר קטן, מעל אדים, בינתיים, להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהניח בצד.
2.לבחוש את החלמונים ולהוסיפם לשוקולד המומס תוך כדי בחישה מהירה. להוריד מהאש ולצקת את תערובת השוקולד והחלמונים לקצף הביצים.
3.להקציף את השמנת המתוקה לקצף קשה, לצקת לתוך השמנת את תערובת השוקולד (ולא להיפך).
4.לצקת את מוס השוקולד לקערת זכוכית נאה, אפשר לפזר למעלה אגוזים קלויים כתושים, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר.
מגיש: asafs30
מקור:
שתף את המתכון