הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג אפונה קפואה
2 בצלים.
50 גרם חמאה.
5 כוסות מים.
מעט רוטב סויה.
א.מרק בטעם עוף לפי הטעם.
מעט טבסקו.
מלח ופלפל .
2 שיני שום.
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל.
ממיסים את החמאה בסיר ומטגנים את הבצל עד
שמתחיל להזהיב.
מוסיפים את האפונה ומטגנים מעט.
מוסיפים את המים,אבקת מרק,סויה,שום,
טבסקו וכל שאר התבלינים.
מרתיחים,טועמים ומתקנים תיבול.
מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון