חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה בשרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק אפונה בשרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם בשר ראש בקר חתוך לקוביות
½ ק"ג אפונה יבשה
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
½1 כפות אבקת מרק עוף
2 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן
מים
אופן ההכנה
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ולאחר ההשחמה מוסיפים את השום. מערבבים ביחד כחצי דקה ומוסיפים את הבשר לסגירה מכל הצדדים. מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים את האפונה ושוב מערבבים. מוסיפים את אבקת המרק, המלח, הפלפל ומים כדי כיסוי הכל ועוד קצת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומסירים את הקצף שנוצר. מכסים ומבשלים כשעה תוך בחישה מדי עשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון