חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ ליום חורפי
מרק ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ ליום חורפי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל מגורד
5 כוסות מים רותחים
1 ביצה
1 תפוח אדמה גדול
חופן איטריות דקות
תבלינים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל ולאחר מכן להוסיף 5 כוסות מים רותחים
לקלף את התפוח האדמה לחתוך לקוביות קטנות להוסיף תבלינים ולבשל עד
שהתפוח האדמה מבושל להנמיך את האש
לקחת את הביצה ולטרוף אותה כמו חביתה והוסיף כף מן הבלילה למזוג לתוך הסיר ולערבב
מהר מהר
לעשות כך עד הבלילה מסתיימת (יוצא כמו חוטים בתוך הסיר) לאחר מכן
להוסיף חופן איטריות דקות
רתיחה קלה של 5 דקות ולכבות את האש
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון