חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל נורמנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל צרפתי אמיתי וטבעי ללא תוספת של חומרים משמרים ואבקות למיניהם
מרק בצל נורמנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל צרפתי אמיתי וטבעי ללא תוספת של חומרים משמרים ואבקות למיניהם
הוראות הכנה
מרכיבים
10 בצלים בינוניים
50 גרם חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס
2 ליטר מים
אופן ההכנה
פורסים את הבצלים לפרוסות בינוניות, מחממים בסיר עם תחתית עבה ורחבה את החמאה ומוסיפים את הבצלים ואת המלח (4 כפיות) והפלפל (2 כפיות), הכמות של המלח אמנם גדולה אבל המטרה שלה היא לגרום לבצל להעשיר את טעמו ולא לתבל את המרק. מכסים לאחר ערבוב קצר את התערובת בנייר אפיה ומאדים על אש נמוכה כשעה וחצי, ניתן לערבב את התערובת כל מספר דקות אם משתמשים בסיר עם תחתית דקה. לאחר סיום האידוי מסירים את נייר האפיה מגבירים את האש ומשחימים את הבצל עד למצב שהוא כמעט שרוף וכולו דבוק לתחתית הסיר לאחר מכן מוסיפים כוס מים רותחים ומגרדים את הבצל מהתחתית חוזרים על הפעולה שוב ולבסוף מוסיפים 2 ליטר מים, התוצאה היא מרק עשיר בטעם של בצל בצבע כהה ומדהים וחשוב לזכור ללא תוספות של אבקות למיניהם רק הטעם המדהים והבריא של הבצל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון