חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בקר בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחמם בימי חורף קרים אלו.
מרק בקר בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחמם בימי חורף קרים אלו.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' סינטה בקר פרוס דק
2 כפות שמן
1 שן שום קצוצה דק
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות מחית קארי
5 עגבניות גדולות חתוכות לריבועים קטנים מאד
3 כוסות ציר בשר
50 גר' אטריות דקיקות
1/2 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס מים
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
אופן ההכנה
מחממים בסיר כף ששמן ומשיחמים את הבשר,מוציאים החוצה.
לאותו סיר מוסיפים את שאר השמן ומזהיבים את הבצל מוסיפים את הבטטה השום והקארי
מערבבים ומוסיפים את העגבניות והציר.
מבשלים כ 10 דקות עד שהבטטה רכה
מוסיפים את האטריות ומבשלים כ 5 דקות עד שהן מוכנות,מחזירים את הבשר לסיר מתבלים עם כל התבלינים מחממים ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון